Bygging, isolering og rådgivning

Resultater som varer

Våre tjenester:

Nybygg, tilbygg og rehabilitering — Blåseisolering — Energirådgivning Radonmåling/utbedring ved radon — Service og vedlikeholdstjenester

Nybygg, tilbygg og rehabilitering

Sørby Bygg AS utfører alt av tømrerarbeid innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi kan sette opp komplette nybygg og tilbygg eller overhale eksisterende bygg.

Service og vedlikeholdstjenester

Sørby Bygg utfører også service og vedlikehold av bygg og isolasjon. Opplever du at huset slipper ut mye varme eller at det lekker fra taket? Dette kan være gode grunner til å få utført service av en faglært. En investering i fagkunnskap er en investering i tid og penger.

Blåseisolering

Blåseisolering er en metode for å skape tett isolasjon rundt rør og tekniske installasjoner i vegger, bjelkelag, skråhimlinger og kalde loft. Blåseisolering har meget gode varme- og lydisolasjonsegenskaper. Vi benytter miljøvennlige og luktfri produkter fra verdensledende produsenter innen denne typen isolasjon. De to typer isolasjon Isomax benytter seg av er Knauf og Envinsu.

Sørby Bygg AS er en del av isoleringskjeden Isomax Energi AS.

Fordeler med blåseisolering:

  • raskere metode enn tradisjonell isolering

  • miljøvennlig

  • ingen kjemiske bindemidler

  • minimalt med rot

  • muligheten for kuldebroer reduseres

Energirådgivning

Sørby Bygg AS har bred erfaring innen kostnadseffektiv bruk av energi. Vi har godkjent energirådgiver i firmaet som kan veilede deg til gode løsninger ved oppgradering av din bolig, samt gi ditt hus et energimerke.

Visste du at du kan motta støtte fra Enova ved å benytte en energirådgiver til å kartlegge energitiltakene for din bolig? Les mer om støtte fra Enova her.

Kontakt Lars Sørby for energirådgivning på lars@sorbybygg.no

Vi har erfaring og kompetanse til å bistå våre kunder innen:


  • nybygg, tilbygg og rehabilitering

  • blåseisolering

  • energirådgivning

  • radonmåling/utbedring ved radon

  • service og vedlikeholdstjenester

Radonmåling/utbedring ved radon

Visste du at nesten hele Norge er utsatt for radon og at mange boliger befinner seg i områder med svært høye radonnivå? Å innånde for mye luft med radongass er påvist helsefarlig, og WHO mener det er den nest vanligste årsaken til lungekreft.

Ved å få gjennomført en radonmåling kan du finne ut om du bor i et såkalt «radonhus», og hvilke tiltak som bør gjøres for å sikre et forsvarlig radonnivå. Sørby Bygg har bred erfaring innen området og kan utføre både måling og utbedring for deg.

Ønsker du å motta et pristilbud på oppdraget du trenger utført?


Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt ditt prosjekt!

Kontakt oss